Διεύθυνση
Δρ. Αεροδρομίου (εν. Πυροσβεστικής)
Ζάκυνθος, 29100
Τηλέφωνα
2695100351
6944273384
E-mail
info@physiokinisizante.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 9:00-21:00
κατόπιν ραντεβού
physiokinisi φυσικοθεραπεία Ζάκυνθος 1

Στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης Physiokinisi στόχος μας είναι η  ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αποκατάσταση της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.  Αυτό, επιτυγχάνεται διαμορφώνοντας εξατομικευμένα και ολοκληρωμένα προγράμματα φυσικοθεραπείας και θεραπευτικής άσκησης σύμφωνα με τις ανάγκες των ασθενών μας. Έτσι  λοιπόν ο Άγγελος Λυμούρης και η έμπειρη ομάδα του πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια  ανεβάζοντας τον πήχη στην φυσικοθεραπεία στοχεύοντας στην ολιστική θεραπεία και βελτίωση  του τρόπου ζωής των ασθενών μας.  

Πρώτο και κυριότερο πυλώνα στήριξης του κέντρου μας αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό. Η  Physiokinisi επενδύει στους συνεργάτες της έχοντας δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη  επιστημονική ομάδα. Ακολουθούμε συνεχή μετεκπαιδευτικά, επιμορφωτικά προγράμματα και  σεμινάρια με στόχο την άψογη και απόλυτη εξειδίκευση. 

Σύμμαχος μας σε όλη αυτήν την προσπάθεια είναι η τεχνολογία. Ο δεύτερος πυλώνας του κέντρου μας, αφού διαθέτουμε εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που κάνουν τον δρόμο προς την αποκατάσταση όσο το δυνατόν λιγότερο ανώδυνο. Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, άρτια εξοπλισμένο, συνδυάζοντας πάντα εξειδικευμένες τεχνικές, προηγμένο εξοπλισμο και την πολυετή εμπειρία μας, στοχεύουμε στην ανακούφιση, την γρήγορη αποκατάσταση καθώς και την επανένταξή σας στην καθημερινότητα. Επικεντρο πάντα του ενδιαφέροντος παραμένει ο άνθρωπος που πάντα με σεβασμό υποδεχόμαστε στον χώρο μας.