Διεύθυνση
Δρ. Αεροδρομίου (εν. Πυροσβεστικής)
Ζάκυνθος, 29100
Τηλέφωνα
2695100351
6944273384
E-mail
info@physiokinisizante.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 9:00-21:00
κατόπιν ραντεβού

Τι είναι ο φυσικοθεραπευτής;

Ο Φυσιοθεραπευτής είναι ένας επαγγελματίας υγείας που εφαρμόζει τεχνικές και φυσικές μεθόδους για την αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας του ασθενή και την ανακούφισή του από τον πόνο. Συνεργάζεται με τον επιβλέποντα ιατρό και εφαρμόζει τη θεραπευτική αγωγή, με σκοπό την κινητοποίηση και ανάπτυξη των άλλων υγιών μυϊκών δυνάμεών και κατ'επέκταση την αποκατάσταση της κινητικότητάς του.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου σε μία συνεδρία φυσικοθεραπείας;

Καταρχάς θα πρέπει να έχετε μαζί σας τυχόν εξετάσεις, όπως ακτινογραφία και μαγνητική τομογραφία. Επίσης, σε περίπτωση που λαμβάνετε κάποια θεραπευτική αγωγή, θα πρέπει να έχετε τη λίστα των αντίστοιχων φαρμάκων. Θα πρέπει να είστε σε θέση να δώσετε πλήρες ιατρικό ιστορικό. Τέλος, καλό θα είναι να φοράτε κάτι άνετο ή να φέρετε μαζί σας ένα σορτσάκι και ένα t-shirt.

Πόσες επισκέψεις θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των θεραπειών θα ποικίλλει ανάλογα με το πρόβλημα και το άτομο. Μετά από μία λεπτομερή αξιολόγηση, ο φυσιοθεραπευτής θα συζητήσει το σχέδιο θεραπείας για τη διαδικασία αποκατάστασης.

Τι να φορέσω στο ραντεβού μου;

Για τις θεραπείες των κάτω άκρων, καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα σορτσάκι. Αν η θεραπεία αφορά στην σπονδυλική στήλη, καλό είναι να φοράτε κάτι άνετο που να διευκολύνει την εφαρμογή της θεραπείας.

Πώς κλείνω ένα ραντεβού;

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καλέστε μας στο +30 2695100351.

Πώς ξέρω ότι η θεραπεία αποδίδει;

Πέρα από τη βελτίωση που θα βλέπετε στο σώμα σας, στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Physiokinisi χρησιμοποιούμε αντικειμενικά κριτήρια μέτρησης για να διαπιστώσουμε τα αποτελέσματα των θεραπειών.

Ρωτήστε μας

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας, είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά στο 2695100351, μέσω e-mail στο info@physiokinisizante.gr, είτε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας.